search

Jak se správně nalíčit=)

Jak si správně nalíčit oči


KROK 1



Vytvoření dobrého základu

Před nanesením očního make-upu vytvořte základní podklad. Na překrytí tmavých kruhů, drobných vrásek a kompletní sjednocení pleti použijte Korektor pod oči a na víčka Podkladový krém. Spolu s Sypkým pudrem vytvoříte matný a jemný podklad.


Nanášení:

1. Na překrytí tmavých kruhů pod očima naneste Korektor pod oči jemným poklepáváním prstů Na nanášení Podkladového krému na víčka použijte Houbičku. Pokud jsou vaše víčka jemná a citlivá, použijte Korektor místo Podkladového krému.

2. Pomocí Labutěnky naneste na víčka Sypký pudr. Nepřežeňte to! Vynechejte oblast pod očima pokud tam máte vrásky.

- KROK 2

Výběr barvy

Oční stín by měl podpořit tvar a barvu očí. Používání podobné barvy očí je velmi diskrétní. Používání kontrastní barvy je odvážné a zvýrazní barvu očí.

Modré a šedé oči
Harmonizující barvy jsou šedé, modré a fialové.
Kontrastní barvy jsou hnědé, broskvové a meruňkové.

Zelené oči
Harmonizující barvy jsou zelené, hnědé, béžové a zlaté.
Kontrastní barvy jsou fialové a broskvové.

Hnědé oči
Harmonizující barvy jsou hnědé, zelené, broskvové a měděné.
Kontrastní barvy jsou modré.

- KROK 3

Zvýraznění jasu očí

Teorie nanášení očních stínů je založena na teorii světla. Světlé tóny zvětšují a tmavé tóny zmenšují. U večerního make-upu může být kontrast silnější.

Nanášení:

1. Naneste rovnoměrně světlejší odstín Očních stínů Duo na celé víčko. Tmavší odstín naneste do oblouku a vnějšího koutku oka. Stíny nanášejte ve vrstvách a opatrně rozmažte okraje.

2. Pro větší zvýraznění naneste těsně pod obočí rozjasňovač.

- KROK 4

Zvýrazňování očí

Když budete používat Tekuté oční linky, budete potřebovat netřesoucí se ruku. Výsledek za to stojí a večerní make-up bude dokonalý.

Nanášení:
Kartáčkem začněte u vnitřního koutku a pokračujte k vnějšímu koutku horních řas.

Rychlé tipy

Když nechcete aby linka byla zřetelná, nakreslete ji ještě před nanesením očních stínů. Křivou linku můžete rozmazat navlhčeným make-up aplikátorem.

- KROK 5

Zdůraznění řas

Řasenka zvýrazňuje oči a tvoří poslední "tečku" očního make-upu. Řasenku si vybírejte dle potřeb; Řasenka pro maximální objem řas dodá větší drama, Tvarující řasenka dodá okázalí vzhled a Voděodolná prodlužující řasenka zůstane na místě i když prší.

Nanášení:
1. Naneste rovnoměrně na horní a dolní řasy.
2. Po chvilce můžete nanést i druhou vrstvu.

Rychlé tipy

1. Pokud preferujete přirozený vzhled nebo máte tmavé řasy, použijte Průzračnou regenerační řasenku. Zvýrazňuje a chrání řasy bez barvení.

2. Použijte kleštičky na řasy pro jejich natočení. Někdo je používá před a někdo po nanesení řasenky. Vyzkoušejte oba způsoby a vyberte si který vám nejvíc vyhovuje!

3. Pamatujte - nevěsty by vždy měly nosit voděodolnou řasenku!



Tipy a triky LÍČENÍ RTŮ!


Jak mi vydrží rtěnka déle?


Nejprve si rty nalíčíš make-upem a přepudruješ. Pak použij konturovací tužku a nakonec rtěnku, kterou nanes sytě štětečkem. Rty otiskni do ubrousku. Přepudruj je transparentním pudrem. Můžeš je ještě jednou nalíčit rtěnkou, znovu otisknout do ubrousku a přemalovat. Rtěnka bude intenzivnější.



Prokrvovací masáž rtů


Potřebuješ jen kartáček na zuby. Masíruj rty jemně malými krouživými pohyby. Uvidíš, jak rychle dostanou pěknou barvu a zbavíš je šupinek.



Lesk na rty


Dodává rtům sytost. Nanes ho na střed rtů (na okrajích vytváří dojem mastnoty). Případně použij jen lesk bez rtěnky.



Malé rty


Na horní ret použij rtěnku o tón světlejší, než na spodní.



Úzké rty


Používej světle červené, lila nebo růžové odstíny rtěnky.



Plné rty


Nepoužívej přes den rtěnky s perletí nebo třpytkami, rty by mohly působit vyzývavě. Dávej přednost tmavším odstínům rtěnky s matovým efektem.



Užší horní ret


Horní ret můžeš zvýraznit tím, že jeho přirozenou konturu zakryješ korektorem a poté vykreslíš žádaný tvar. Tak ho opticky zvětšíš. Na horní ret nanes světlejší odstín rtěnky, o tón tmavší pak na spodní ret.



Osvěžení rtů


Nanes na rty směs bílého jogurtu s troškou medu. Po patnácti minutách rty opláchni a namažte balzámem nebo pomádou na rty. Stejnou službu udělají i vychlazené plátky okurek.

thumb_up Like (538)

Podobné Články

TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace