search

12 způsobů jak získat správného kluka=)

1.Zapiš se do některého z kroužků - jednoznačně nejlepší jsou ty se sportovním zaměřením.Tam určitě narazíš na spoustu fajn kluků - sportovců.
2.Na kluky kteří se ti líbí,se usmívej a buď na ně milá.Kdo ví,třeba už z nich po letních prázdninách nebudou žádní "chlapečci",kteří s vámi bojovali na život a na smrt,ale opravdoví fajn kluci,o které se s kamarádkami budete prát.
3.Změň účes.Uvidíš že ofina ti sedne.Budeš se cítit líp a sebejistěji.To by bylo,aby si toho ostatní nevšimli.
4.Zůčastni se voleb do školního parlamentu nebo do třídní rady.V dobývání správného kluka se každá aktivita může hodit,nemluvě o tom že tím získáš další body u učitelů.
5.Půjč si od starší sestry nebo sestřenice nějáký módní hit.Od bratra zase některého z jeho spolužáků nebo kamarádů.Jeho spolužáci jsou určitě mnohem zajímavější než kluci od vás ze třídy.
6.Přestaň vzpomínat na prázdninové známosti.To navazování nových určitě neprospívá.
7.Zamysli se nad tím,jestli by tě nezajímala práce dobrovolnice.Můžeš třeba pomáhat zvířatům v útulku.Je fajn mít pověst"pohodářky".
8.Přestaň se už vyhýbat rodinným obědům u babičky nebo tety.Nikdy nevíš,který z bratrancových kamarádů se tam může objevit.
9.Jestli máš pejska,venči ho co nejčastěji.Ani netušíš,kolik párů se dalo dohromady díky čtyřnohým přítelům.
10.Měj se ráda!A nestačí jen trochu!Ostatním se zdáš být nejvíc atraktivní,když ty sama se cítíš v pohodě.
11.Uspořádej společné učení na nejbližší písemku.Je to dobrá záminka,jak blíže poznat toho zamlklého kluka.
12.Pamatuj že svět na klucích nestojí.Jestli někoho máš je to dobře.Pokud ne,není to o to horší.Nehrň se do vztahu po hlavě.S velkou pravděpodobností jde jen o přechodné období a brzy se někde objeví "kluk tvých snů".

thumb_up Like (538)

Podobné Články

TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace